2016/02/09

Обласний етап Всеукраїнського етапу " Вчитель року-2016"

                   
Обласний етап Всеукраїнського етапу " Вчитель року-2016"

…Наші вчителі певні, що вони поставлені на високо почесному місці, що їм надано чудову посаду, вище за яку нічого не може бути під сонцем,.. 
Я.А. Коменський


У м. Березне підбили підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2016». Цьогоріч за почесне звання кращого конкурсанта змагалось 16 претендентів – по 4 у кожній номінації. А номінацій було 4 - "Англійська мова", "Захист Вітчизни", "Історія", "Математика". 

За словами заступника голови Рівненської ОДА Олександра Савчука головна мета конкурсу - піднесення ролі вчителя у суспільстві, підвищення престижу професії педагога та сприяння творчості, поширення педагогічного досвіду.



Конкурсанти демонстрували свою майстерність під час проведення уроків, на яких вони проявили неабиякі здібності для того, щоб максимально швидко адаптуватися до «нових» учнів, знайти з ними спільну мову, а також гнучкість при виборі форм та методів співпраці під час уроку.







Конкурс "Вчитель року-2016" нарешті завершився. Він залишив після себе багато вражень.Я стала лауреатом в номінації " Історія". Без сумнівів це був конкурс-марафон на витривалість,знання та творчість, знайомство з креативними  та ерудованими вчителями. Бажаю переможцям достойно представити нашу область у ІІІ етапі.

Приношу щиру і глибоку вдячність всім, хто підтримував мене впродовж всього конкурсу " Вчитель року-2016".



3 коментарі:

  1. Молодець,Тетяно Володимирівно!Так тримати!

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаємо, Тетяно Володимирівно! Ми пишаємося вами!Ви гідно представили Дубровицьку ЗОШ І-ІІІ ст.№2 у Всеукраїнському конкурсі " Вчитель року-2016".Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі!

    ВідповістиВидалити
  3. Бажаю міцного здоров’я, натхнення і сил для творчих злетів. Продовжуйте сіяти розумне, добре і вічне!

    ВідповістиВидалити